
TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım ve Genel Koordinatör Melik Rupen Mıhçıyan, 28 Mayıs 2025 tarihinde Çırağan Palace Kempinski’de düzenlenen Prestel & Partner Aile Ofisi Forumu’na, Bosna-Hersek Federasyonu eski Başbakanı Nedžad Branković ve Bosna Hersek Ekonomi Senatosu Genel Sekreteri Adnan Branković ile birlikte katılım sağladı.
Aile ofislerine yönelik bu etkinlikte; nesiller arası servet transferi, yönetişim, yatırım ve risk yönetimi gibi temel konular ele alındı. Etkinlikte, TÜGİAD ABD Şubesi Kurucu Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Tolga Yazıcı konuşmacı olarak yer aldı.
Ulusal egemenliğin ilan edildiği bu anlamlı günde, geleceğimizin teminatı olan tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz.
20 Nisan 2026Kurum İçi Girişimcilik ve İnovasyon Eğitim Programı Tamamlandı!
17 Nisan 2026Görüşmede, G20 YEA 2026 Viyana Zirvesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.